Tips – långa fylliga fransar

Vackra ögonfransar som sträcker sig långt upp mot himlen är vi många som önskar. Många av er läsare har kansksett hört talas om olika produkter som ska göra ögonfransarna längre. Frågan många säkerligen ställer sig är: fungerar verkligen?

Lashfood Natural eyelash conditioner är en helt naturlig ögonfransnäring som man har kunnat bevisa faktiskt har effekt på fransarna. Den är fri från syntetiska doftämnen och andra skadliga ingredienser. Lashfood är inte testat på djur och även fri från gluten. Om du använder denna regelbundet ska dina fransar bli längre, fylligare och dessutom starkare. Ingredienserna som möjliggör detta är bl.a. olika örtextrakt, naturligt växtextrakt, soyaprotein mm. Visst låter det som en mirakelprodukt.

Om det funkar? LÄS MER HÄR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.