Matbrödsbagerskan Camilla Näslund

För er som vill baka utan mjöl och socker ett gott bröd med högt proteinvärde som verkligen är mums som mellanmål i handväskan när alla andra äter sötsaker!
Passar som matbröd eller som kaffebröd!
Har döpt brödet efter Risentas ingredienser då de är prisvärda, goda och lätta att få tag på!

Idag mixar jag banan och Philadelphiaost och lägger på! Garnerar med Valnötter. Alternativt hallon för en fin bakelse till gästerna!

Camillas Risentabröd
1 stor burk creme fraiche 16 ägg, 12 msk olja 4 tsk bakpulver 200 g linfrö 200 g sesamfrö 200 g solroskärnor 200 g havrekli eller andra frö, lite salt. 5 mixade bananer Rejält med kanel och kardemumma Ekologiskt koncentrerat vaniljpulver Hackade Valnötter och Pumpakärnor efter behag! Vispa i hop det blöta, ha i allt annat och blanda till en smet. Lägg bakpapper i brödformen och häll i röran. Grädda i långpanna på 175-200 grader i 50 minuter ca.
Lycka till!

OBS! Jag är inte sponsrad av Risenta, Än!

Kram Camilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.