Tips – Ny teknik

 

Shine är en liten metallskapelse som är lika stor som en amerikansk penny och gjord i sollit stål. Shine kan placeras vart som helst på kroppen och är vattentät vilket gör att du kan logga simtag, löprundor, cykling, dans ja allt du vill. Den är så liten att den får plats även i en baddräkt eller ett par tights!

Man anger själv hur mycket målet är att röra sig på en dag och lampor på ovansidan talar om hur nära du är ditt mål. Hålen för lamporna är så små att de inte går att se med blotta ögat men när man trycker lite lätt på ovansidan så lyser dem upp och visar hur mycket du har presterat.

Eftersom den är helt vattentät och i solid stål så är det omöjligt att låta den kommunicera med din Iphone via bluetooth eller sladd så man har tagit fram en helt ny teknik. Du lägger bara din Shine på din Iphone (ja du måste ladda ner och starta appen först) så synkar den direkt. Det medföljer en lite klämma så du kan fästa den på kläderna eller skorna men man kan också köpa till ett gummiband så du kan ha den runt vristen. (kommer under 2013)

Populära Nike Fuel och Fitbit får nu en konkurrent som gör typ samma sak men ändå är annorlunda. Produkten heter Shine och är skapad av företaget Misfit. Misfit ägs av Apples föredetta CEO John Sculley och han samarbetar med ett företag som annars gör diabetesmätare som synkas med Iphone.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.