Länktips – entreprenor24.se

 Detta behöver du på din hemsida enligt entreprenor24.se:

 

5 saker du måste ha på företagets hemsida

När du gör affärer för du bara en chans att göra ett första gott intryck. Samma sak gäller din hemsida. 

1. Kontaktuppgifter. Enligt en amerikansk studie glömmer fler än 75 procent av USA:s småföretagare detta på sina sajter, vilket självklart är förödande. Du bör minst ha ditt telefonnummer och en tydlig länk till din mail.

2. Bilder som representerar vad du gör. Oavsett om du säljer kakor eller installerar sjukt avancerade system åt NASA,  måste detta finnas. En del företag har foton på fjärilar eller fina solnedgångar, men inget som anknyter till själva verksamheten. Detta kan få kunderna att tveka över att välja dig, då det kan kännas oseriöst.

3. Tydlig navigering till sajtens innehåll. Besökarna måste lätt kunna hitta vad de söker efter, exempelvis tydliga flikar. Uppdatera också dina länkar. Trasiga länkar hindrar inte bara dina kunder, det ger också signaler om att du inte bryr dig om ditt företag.

4. Ett effektivt sätt att uppmuntra kundlojalitet är genom nyhetsbrev. Fixa en signup-ruta där kunderna erbjuds rabatter om de signar för nyhetsbrevet.

5. Länkar till sociala medier. Genom detta kan du hålla kontakten med kunderna och lättare uppdatera vad ditt företag har på gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.