Fly problem

Ibland kan det vara oerhört skönt att bara vika sig för problem. Dra täcket över huvudet, ligga därunder och älta, låta problemet överta allt förnuft och känsla.

 

Det ångar under täcket om man blir liksom nöjd i allt detta elände och hemskheter. Men HALLÅ – blir du gladare, blir du nöjdare eller mer tillfredställd över att riktigt grotta ned dig i din bedrövelse?

Bild: Ibland kan det vara oerhört skönt att bara vika sig för problem. Dra täcket över huvudet, ligga därunder och älta, låta problemet överta allt förnuft och känsla. Det ångar under täcket om man blir liksom nöjd i allt detta elände och hemskheter. Men HALLÅ - blir du gladare, blir du nöjdare eller mer tillfredställd över att riktigt grotta ned dig i din bedrövelse?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.