Sopor – Robertsfors kommun

SERVICEMINDED – NOT

Men SKIT PÅ er – vad är detta för jäkla dravel ni håller på med! Blev det billigare för er att ha "vi kommer när vi ids och tömmer". Min soptunna har förvandlats till en kompost!  Kom hem 10.30 – då passerade den, hann bara parkera bilen. Förr, förra gången passerade den 08.00.

Har haft en helvete sedan ni bytte dag till måndag. Detta känns som ett jäkla skämt!
Jag får förhandla med mitt nya jobb – HELA MÅNDAGEN MÅSTE JAG VARA LEDIG EFTERSOM JAG INTE VET NÄR 
SOPBILEN KOMMER!! Vill inte att tunnan ligger drälld över hela gatan efter den är tömd så jag får andra repressalier. PUCKON!

Eller skaffa mig en sopkärlsperson som jag gör RUT-avdrag för. Hoppas inte affärerna på byn anammar dessa öppentider.
 

från kommunens hemsida:
 

"Viktigt angående sophämtningen
 

Ställ ut sopkärlet kvällen före tömning då det ibland kommer att vara sporadiska omkastningar mellan förmiddag och eftermiddag när det gäller hämtningen. Hämtningen kommer alltid att ske någon gång mellan 06-22 om inget oförutsett inträffar."

 

Ja, och när det är fotboll kommer vi på natten, blir det måndagsgofika blir det på eftermiddagen, har det varit partaj så blir det på eftermiddagen. Och för att djävlas med er alla som kommer hem till lunch och tänker sätte ut er tunna – FI FICK NI, vi var ute på förmiddagen.

 

6 kommentarer

  1. Erik Jonasson

    Försök tänka positivt. Jag har jobbat med coaching i flera år och försök peppa dig själv så du inte tänker för mycket negativt kring soporna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.