Pité Dragway – vinst

Det blev två dagar på strippen. Och det blev vinst för Tore Mattsson i Stock-klassen.

Jag tycker det är läckert att vi människor har så många olika intressen. Själv är jag uppfödd i en motorfamilj och fått det med modersmjölken. Det är svårt att förklara för dem som int´begrip vad det är som lockar. Jag har inte en ynka uns med önskan om att att köra utan det är mer att insupa atmosfär, folk och alla dessa roliga samtal.

Att det i helgen var kanonväder är en bonus. Att himlen öppnade sig under någon timme på fredagkväll just innan sista kval gjorde inte så mycket. Men som det regnade. Det formligen störtade ned så det blev ingen grillning denna kväll.

Något vajsing hade de dock på tidtagningen eftersom flertalet rundor inte hade någon sluttid och lite annat mysko. Men det bästa betyget är att grejerna håller och det inte blir onödig mekning. Tore gör orginal vilket betyder att han har manuell låda. Det är liksom att göra allt ännu mer svårt för sig än att peta in automaten. Så det är mycket trix för att hålla alla knappar och spakar på plats.

Midnight Sun race är inte som förr där det var smetfullt i depån av alla ”herrejösses-maskiner” till junnarnas små sprakande långhalsar. Men några Topdoor slammers fick jag höra. Tittade inte så mycket när det är fullt upp att hålla rätt på allt som ska stämma av från batteriladdare till stängda dörrar.

Tore Och Mats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.