Växande irritation

Som ni säkert förstått har jag mer börjat jobba med min hemsida och mina mer seriösa inslag hittar ni där på
HälsoZam

 

Det finns inget som är så jobbigt som när en växande irritation eller argkänsla växer sig starkare inombords. Att dämpa den är helt meningslöst, att tänka att om jag dör om en timme så är det jag är arg på löjligt – funkar inte. Utan ta en redig promenad eller träna något annat ett tag. SÅ får du svettas ut skiten och du ser det hela med andra ögon efteråt.

Foto: Det finns inget som är så jobbigt som när en växande irritation eller argkänsla växer sig starkare inombords. Att dämpa den är helt meningslöst, att tänka att om jag dör om en timme så är det jag är arg på löjligt - funkar inte. Utan ta en redig promenad eller träna något annat ett tag. SÅ får du svettas ut skiten och du ser det hela med andra ögon efteråt.

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Hoppas din irritation går över Lisbet!! 🙂 Det blir en bra dag idag… Kram på Dig.

    Haha.. jag gillar bilden btw!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.