Brutit en handled?

Hur många av er har brutit en handled?

År 2006 föll Ann-Catrin Hansson så illa och fick en svår handledsfraktur men med ett resultat som ingen hade väntat sig. En bruten handled resulterade i flertalet operationer som 2010 slutade med sekunder från döden, diagnosen CRPS med kroniska svåra nervsmärtor, artros och migrän. Hon skickades hem med en dosett full med mediciner, ett lycka till och ett behov av följeslagare.

I detta läge fanns två val: antingen lyssna på läkaren som dömde ut henne eller att lyssna till sitt inre och aldrig ge upp hoppet om att få tillbaka ett drägligt vardagsliv. Ann-Catrin valde att aldrig ge upp! Händelsen satte stopp för mycket, både privat och i yrkeslivet men öppnade istället nya dörrar.

Denna resa har påverkat henne starkt och gjort att hon fått insikt i vad det viktigaste är i livet, nämligen henne själv och vilket betydelse egna val har för hennes eget välmående och lycka som även påverkar andra. ”Om jag inte själv mår bra så kan jag heller inte ge något till andra”. Vi fungerar inte privat. Vi fungerar inte på arbetsplatsen. Att ta hand om sig själv är inte egoistiskt. Det är nödvändigt. Detta skapar framgång för alla. Därför vill Ann-Catrin fokusera och engagera sig i människorna bakom som skapar ökat välmående och minskat ohälsotal.

Ann-Catrin bloggar, föreläser, utbildar och coachar i syfte att inspirera människor till att ta steget till personlig kompetensutveckling. Att lära sig att se sina möjligheter och sina styrkor för att på så sätt skapa framgång både i privatlivet och i arbetslivet, oavsett funktionsnedsättning. Ledstjärnan är individens egen vilja, motivation och målsättning. Målet är att förbättra verksamheter, minska ohälsotal och öka människors välmående. Hon har skapat en arbetsmetod som bygger på målfokus och motivation, insikt, eget ansvar och delaktighet. Hon tror på hjälp och stöd för att komma över sina hinder och lära sig se möjligheter.

”Det handlar om din vilja och motivation men jag tror på din framgång. Jag inspirerar dig att våga ta steget till en långsiktig, hållbar utveckling som ger positiva resultat både i privatlivet och på ditt arbete. I min vision ser jag att alla kan skapa framgång i livet och bli en god förebild med kunskapen om att utveckling, av framförallt sig själv, skapar positiva ringar på vattnet för omgivningen, vilket skapar framgångsfaktorer för alla”. Personlig utveckling lär oss hantera smärta, motgångar och problem i våra liv!

http://www.anncatrinhansson.se

www.facebook.com/utvecklingonline

 

 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

Lisbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.