Bakom missbruket finns en människa

Connextions Norrbotten är en ideell förening som grundades den 21 juli 2012 av André Bengtsson. Föreningen har sitt säte i Piteå, men har hela Norrbotten/Sverige som arbetsområde.

Bakom missbruket finns en människa

Mitt namn är André och jag är Connextions Norrbottens grundare och ordförande. Jag är bosatt i den vackra bygden Piteå, Norrbotten, och året 1977 startade min resa här på jorden.

Drivkraften som glöder i mig, grundar sig i att jag vet hur de är att leva ett liv i missbruk och kriminalitet. Jag vet vilket helvete och vilken misär ett liv i den världen är, både för den som lever i det, men också för anhöriga.

” Vid 14års ålder så hade den kriminella livet redan tagit fart och drogerna började kliva in i mitt liv. ”

Men är de inte så att inget ont kommer med nått gott, och de är väl så jag ser detta. För idag så bidrar jag till samhället genom att förmedla och prata om hur verkligheten varit och är för mig.

Så mitt förflutna ser jag som en stor tillgång för mig själv och för alla medmänniskor, som är intresserad av just mitt sätt och se på droger och kriminallitet.

Jag känner en otrolig tacksamhet till livet idag och känner mig även otrolig tacksam till alla som uppskattar min resa och vill ta del av den.

 

Connextions Norrbotten

 

Ni hittar mig numera även på HälsoZam och bloggen där.

Lisbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.