Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hoppas Fredrik inte får jobbet!

Läser i både VK och SvD att Fredrik Reinfeldt börjar diskuteras som EU-president om allt kring Lissabonfördraget faller på plats.

Ursäkta mig, det är helt igenom gruppegoistiskt, men jag vill inte det! Jag håller inte med honom i allt, men jag vill verkligen att han ska fortsätta som statsminister ett antal mandatperioder. Sverige har inte råd att "tappa" honom till Bryssel, vilka fördelar det än skulle ha med sig för Europa. Vi har definitivt inte råd att Mona Sahlin får fyra år med nya okända MP-rör och Ohly!

Att Alliansen fått upp de rödgröna på plan vad gäller jobben får anses som positivt, men majoriteten av svenskarna ser Reinfeldt betydligt dugligare än alternativet. Det om något är statistiskt säkerställt.

Jag vill inte byta!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.