Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hemligt meddelande till KGS

(Hej Kalle! Har tagit mig friheten att koda inlägget. Detta för att varken partifolket, vänner, ev ovänner, skolpersonal, skolelever, potentiella väljare eller politiska motståndare med lust att nyttja ens blottor ska få mer information än nödvändigt.

Nu ska det bara vara pensionerade, inbitna Sahlinanhängare boendes i Brån som dessutom kör Mazda och därtill är välmenande som kan läsa. Borde sannerligen vara sällsynt. *s*

Det var mitt visum som stoppade resan. Visserligen inklistrat i passet, men ett pass hade man kunnat fixa.

När jag sände passet till ambassaden tog jag ut det ur skinnfodralet jag förvarar det i. Fodralet hamnade i en blå(!) mapp med diverse Indienrelaterade saker, varav några skulle med.

När passet kom tillbaka la jag det för säkerhets skull direkt på vår särskilda "passplats".

Igår såg min ovärderliga hustru att det samlades lite för många nya saker som skulle göras. Hon erbjöd sig att fördela ut Indienhandlingarna i tre plastfickor till oss resenärer. I min genomskinliga ficka hamnade också Forexpåsen och, längst fram, "passet". Synligt och kännbart, rätt tjockt som fodralet är. Alles in ordnung!

Till saken hör att hon är husets kamrersnatur. När hon har räknat och gjort i ordning saker så stämmer det bara. Jag var trygg!

Ända till i morse då jag vek upp fodralet vid incheckningsdatorn och sa till mina vänner att de kunde glömma mig….

Jag har hört att fallskärmshoppare alltid packar, eller kollar, sina skärmar själv. Det här är väl något liknande. Fel ett var att passet med visum inte omedelbums blev "påklätt", fel två att jag inte kom ihåg att passet nu var rött och naket, fel tre att jag inte kollade påsen själv innan jag åkte.

Men kom ihåg, inte ett ljud! Då ska jag tiga om att du överväger att rösta på mig också!)

 

KKRp/7SÄP  Grås+++Shln+Bröön+Mzd6-illvill

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.