Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ensam och overgiven

Kanner mig lite som chaffisen har utanfor ser ut, lite ensam sa dar. Bor pa ett sorts kurs- och retreatcenter av ett slag jag aldrig forr sett.

Mina reskamrater blev hamtade 0500 i morse och ar forhoppningsvis nagonstans over mellanostern. Pa grund av mitt biljettrassel pa vag hit blev jag tvungen att ta en annan resa hem ocksa. Aker 0330 i natt. Smidigt.

Sov i alla fall ut i morse. Sovit 9 timmar, aldrig varit i narheten av det har. Sallan man vaknat sa sent som 8 ocksa. I forrgar kvall hade jag bloggat en massa, sent, sent. Hade raknat ut att jag skulle kunna sova 5,5 timmar.

En timme och en kvart innan utsatt vackning var den nast mest fotoglade resenaren pa toa. Han tyckte tydligen att hans reskamrater sag lite roliga ut nar de sov sa han tog ett foto. Med blixt. Da var han billig. Jag tankte dock pa hans familj och salde honom inte till nagon giftaslysten.

Har hamnat pa ett internetcafe har i Bangalore utkanter och onskar verkligen att jag hade tagit med oronpropparna. De blev tyvarr kvar pa rummet. Pa vaggen ute vid kassan finns en liten hinduisk "gudabox". Den ar upplyst och lite blinkande och sander ut en sjungen bon, gissningsvis till Shiva. Hela bonesekvensen ar drygt 6 sekunder lang och den klistrar sig fast i huvudet. Jag hade tagit nastan vilken musik som helst istallet.

Det har varit en av de stora upplevelserna att vara har, men nu blir det inte dumt att komma hem.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.