Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Rättad av fröken

Vissa klagomål bars fram igår av min egen fröken och fru. Det gällde mina mobilbloggar.

Vi har inte fått tillbaka ett fungerande Internet, så det mesta blir via mobilen. Hon hade klagomål på min stavning och på uteblivna mellanrum. Bokstäver som faller bort är en sak, men de uteblivna mellanrummen verkar vara teknikrelaterade. De saknas inte i SMS:en.

Fröken förresten. När vi var på Malta läste jag engelsk 2:a världskrigslitteratur. Hon läste om barns skrivutveckling. Efter att ha sagt upp sig som lärare och rektor. På något sätt misstänker jag att min fru kommer att fortsätta vara fröken. Vad hon än ska jobba med.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Nog har jag förstått, att det är svårt för dig att hålla samma höga ”skrivstandard” på dina inlägg, som när du skriver via din Iphone (?), som när du använder datorn.

    Att rubrikerna är så långa, egentligen inga rubriker, är det så du vill ha det, eller är det också teknikens fel?

  2. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-05-22 15:17)
    Tror inte att det går att reglera rubrikerna. Det matas bara på med så mycket text som ryms från SMS:et. De uteblivna mellanrummen och rubrikerna kan fixas via dator sedan. Om och när man har tid. Hur länge blir ni ”borta”?

  3. Karl-Gustav Sjöström

    Vi lämnar detta ”hemma” den 11 juni och kommer tillbaks till det andra ”hemma” den 13 juni – om vi tar oss dit. En övernattning hos sonen i Åkersberga blir det. Bilen står nämligen i garaget i Brån – låst och bakom låst dörr (meddelande bara till de kriminella i området).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.