Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Reinfeldt vs Sahlin

Hade inte alls tänkt vara politisk idag, men det blir en kommentar om dagens artiklar om statsministerkandidaternas förtroendesiffror.

Att 3 av 10 socialdemokrater anser att Reinfeldt gör ett bättre jobb som statsminister än Mona Sahlin känns inte så konstigt. Hur hela 2 av 100 av de borgerliga väljarna skulle föredra Sahlin, tycker en del är mer märkligt.

Partisekreterare Baylan säger sig inte vara orolig över Sahlins siffror, enligt en tidningsrubrik. Hoppas för hans och hennes del att det inte beror på att även partisekreteraren helst skulle se Reinfeldt vann i det här läget. ; )

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Bg (2010-05-23 19:32)
    Hej Bg! Vad tänkte du på med ”skit”? Det lilla skämtet i slutet eller hur många socialdemokrater som enligt Demoskop föredrar Reinfeldt? Om du förklarar Dig så ska jag förklara Mig. Vilken partisekreterare? Läs inlägget en gång till. Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.