Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Känns ovant det här. Tänker främst på Vännäsdagarna….

Känns ovant det här. Tänker främst på Vännäsdagarna. De känns inte "ovana" i sig, men det mer massiva kampanjarbetet känns ovant. Till Vännäsdagarna har man alltid gått som kund och konsument och för att träffa gamla vänner man sällan ser. Något annat som känns ovant är de förenklade bloggrutinernapå vk.se. Man ser inte längre vila texter som blir mest lästa. Känns "fattigare" än jag trodde det skulle göra.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Jag håller helt med dig om det ”fattiga” i den nya statistikredovisningen. Inte har då heller märkt att något går snabbare nu än förr!

    Vi ses i Vännäs. Det går väl inte att ”undvika” vännäsalliansens stånd antar jag 🙂

  2. Kicki Axengrip

    Jag håller med dig. Jag blev jättebesviken. Det här är en stor försämring för vk-bloggen. Nä Karl-Gustav, det märks ingen skillnad i snabbhet för oss användare. Vi får protestera!

  3. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-07-09 09:42)
    Nej, det gick ju inte att undvika ”gatloppet” där Allianspartierna hade mottagning. Tror inte du gjorde så mycket för saken heller. *s*
    Du är välkommen i morgon också. Lite ungdomligare då och du är ju en ungdomlig man. 😉

  4. Jan Nilsson

    Svar till Kicki Axengrip (2010-07-09 10:29)
    Ja, det känns som en klar försämring. Sidvisningarna kanske tar mycket datorkraft, jag vet inte. Idag verkar något ”skena” på min blogg. Det är väldigt många öppningar. Hade varit intressant att se var de har skett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.