Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Jag har mött min överman och det är en ung…

Från mobilen

Jag har mött min överman och det är en ung dam som "liftar" med mig till Storuman. Frågan är var och när hon blir chef, inte om. Hon vet vad hon vill och kommunicerar det! Hon är bara tolv så chefskapet dröjer kanske lite. Nu är vi i Lycksele och solen skiner. Själv är jag på väg till Tärnaby  och gränsmarknaden.     

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Om jag inte ”kände” sig så pass bra som jag gör, skulle det vara lätt att beskylla dig för en person som inte ser något värde i smarta och ”framåt” arbetare utan bara i dito chefer.

    Nu gör jag alltså inte det, men som sagt lätt skulle det kunna vara.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-07-22 19:33)
    Nej du, sådana tankar har jag inte. Det finns andra delar av historien som jag inte berättar. Det råkar vara ett ledarämne. Ett väldigt trevligt sådant. 🙂

  3. Karl-Gustav Sjöström

    För mig är det t.o.m. lätt att redan i den unga damens ansikte se att hon kommer att ”bli” något i framtiden, men då förhoppningsvis via ett vanligt jobb för att sedan gå vidare till chefsjobb, eller varför inte riksdagsledamotsuppdrag.

  4. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-07-23 09:35)
    Man vet aldrig. Det jag ganska säkert vet är att hon aldrig kommer att bli ”märkvärdig” och att hon knappast kommer att bli ”för fin” för något jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.