Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nästan till Jerusalem

Vad använder man en regnig dag i Agnäs till?

Tja, man kan t.ex. köra ett antal hundra Fredrik Reinfeldt till Nordmaling. Jag tänker på hans lilla bok "Framåt tillsammans" som skulle till moderaterna där. När jag var i Nyåker tänkte jag att min nätbekant Pelle i Brattsbacka hade kunnat behöva något att läsa så jag tog en tur åt det hållet. Lennart Holmlund har också sommarviste där så jag tänkte ge honom en bok också om jag skulle komma åt.

Problemet var att jag bara känner igen deras fordon, inte deras hus. Ingen Volvo BM, ingen Renault Clio. Jag fick ge upp. Jag har inte varit härikring  sedan jag var liten och pappa predikade i bönhusen i trakten. Men jag kom nästan ända till Jerusalem. 

Titta på kartan lite till vänster uppe i Nordmalings nordvästra hörn. Inte visste jag att Jerusalem låg där.  

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Pär Andersson

    Ja, tänk att vägen till Jerusalem ibland går via Brattsbacka! Tanken var god. Men vi har inte bara mobilt bredband här, vi har telefoner också, till och med fasta telefonlinjer – än så länge. 😉

  2. Jan Nilsson

    Svar till Pär Andersson (2010-08-04 23:50)
    Det ska vi snart åtgärda!
    Jag ska ringa nästa gång. Kan bli förr snarare än senare. Tänker vara en del i Agnäs under valrörelsen. För balansens skull.
    Ska du på traktorträff i Näsland på lördag?

  3. Xe i Norrbotten, Irak och Agfhanistan?

    Vad gör Xe i Agfhanistan och har Greystone något med bombningarna i Norrbotten att göra?
    0109

  4. Jan Nilsson

    Svar till Xe i Norrbotten, Irak och Agfhanistan? (2010-08-05 01:12)
    Min allierade har redan gett klartecken. Vädret hoppas jag blir fint, särskilt eftersom jag halvlovat en vän i Agnäs med för många traktorer för sitt eget bästa att köra dit en.
    Jag går fortfarande och tänker på dieselgrållen jag aldrig köpte, men det är kanske smidigast att bara låna ibland. Ägaren har i alla fall lovat att jag ska slippa plöjningstävlingen.

  5. Jan Nilsson

    Svar till Xe i Norrbotten, Irak och Agfhanistan? (2010-08-05 01:12)
    Har väldigt lite koll på Greystone, men de borde inte ha något med övningarna i Norrbotten att göra. Du får kolla vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.