Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

En liten kupp

Från mobilen

Den här bilden togs när traktorerna skulle igång. BM 10:an med tändkulemotor  i förgrunden startar man inte genom att trycka på en knapp. Bakom står den Fordson jag skulle köra.

Kuppen bestod i att man bestämt att jag skulle köra först i defileringen upp till traktorpresentationen. Upplagt för motorstopp m.m. när traktorn har högerkoppling, handgas och osamarbetsvillig växellåda.

När traktorn presenterats sa konferecieren Olof sa att jag skulle sätta plogen i jorden och visa hur man plöjde. Som blåbär, inför kanske 500 personer. Tur att man träffade traktorn och fick prova plöjning igår kväll. Tror det gick bra.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.