Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

De företagen vill jag stödja

ICA:s satsning på att ge 1000 människor med funktionsnedsättning arbete gillar jag verkligen.

Alldeles nyss hade jag ett telefonsamtal med en arbetssugen vän som lider av en annan sorts funktionsnedsättning som kommit mitt i livet. Han beskrev lite hur han bollas runt och hur svårt det är, av olika anledningar, att få en plats med lönebidrag. Trots att det finns mycket pengar till ändamålet.

De företag som anställer människor som inte alla stunder kan gå för fullt vill jag verkligen stödja. De som vågar ta emot folk, kanske med lönebidrag, och ge dem en chans.

Det är inte alltid nödvändigt med lönebidrag, många som anställt människor med  mer osynliga funktionshinder har aldrig ångrat sig. Man har fått toppkrafter just för de uppgifter och den miljö det handlat om. Jag vet.

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.