Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Spekulationer

Nu duggar det tätt med spekulationerna.

Som många andra gissar Lena Mellin i Aftonbladet att SVMP spricker då hon väntar att MP inleder ett samarbete med Alliansen.

Den som lever får se. Blir nog inte bara enkelt. Gissar de gärna skulle vilja ta med sig både kilometerskatten och andra Norrlanshot i boet.

Är det inte lindrigast att bara driva en minoritetsregering som S gjort många gånger förr? Även om det var utan SD i riksdagen.

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Mikael Sundling

    Att flörta med Mp tycker jag är tragiskt, men vad gör man inte för att slippa dessa rasistiska vindar(=

    Men jag hoppas likt dig att Fredrik bildar minoritetsregering och söker stöd inför de viktiga frågorna. S och V lär vara de som sätter käppar i hjulen så fort de får en chans men det blir så här när man inte vågar ta debatter med sina motståndare. Lätt att vara efterklok men jag känner på mig att SD inte fått det stöd de nu fått om de våra och även opppositionen just delagit i debatterna och klätt av dom genom dessa. Fredrik och Anders B hade klarat just detta galant.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Mikael Sundling (2010-09-21 00:40)
    Ja, det ligger nog mycket i att man måste ta debatten. En delorsak till varför många tvekar, inte minst på rödgröna sidan, är att där vågar man inte dra ut konsekvenserna av att de arbetande framöver blir så mycket färre jämfört med pensionärerna. Vi behöver fler människor som både ”gör arbetsplatser” och jobbar om vi ska klara samhället.
    Vi som inser det och har drivit arbetslinjen borde även våga ta debatten med SD.
    Vi har varit dåliga på integration och dåliga på att ta till vara nysvenskarnas resurser. Här måste vi bli bättre om främlingsfientligheten ska kunna bemötas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.