Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lite för kaxig

Idag har jag sökt jobb för första gången i mitt liv, i alla fall med hjälp av skrivna ord. Det finns några andra arbeten som jag också tänker söka, men det blir även till att anmäla sig på Arbetsförmedlingen. 

Jag skrev härom veckan att jag tänkte hoppa över det där med Arbetsförmedlingen på grund av att hanteringen tycktes mig lite väl tidskrävande. Det får jag ompröva. Det är ett par vägar jag önskar ha öppna som kräver att jag är inskriven.

Det arbete jag sökt idag påminner på flera sätt om mina uppgifter som rektor. Inte formellt, men reellt. En företagare jag beskrev uppgifterna för skakade på huvudet åt mina tankar. Det som för mig låter som en utmaning och riktigt meningsfulla uppgifter lät för honom som en mardröm.

Det är tur att man är olika.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.