Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Något särskilt

Det går inte att förklara för dem som inte begriper, det visste redan gamle Ingemar Stenmark på sin tid.

Det kan var något liknande när man försöker att förklara vad det är som är trevligt med att köra buss. Jag ska utveckla det där någon dag, det kan förtjäna sin utredning.  Under vissa iomständigheter liknar det vissa ledningsuppgifter i arbetslivet. Även om kopplingen inte direkt verkar självklar för de flesta.

Jag ska utveckla det där någon gång. Nu ska jag sova. I morgon natt ska det köras igen och nu pinar jag mig lite för att komma i fas med körningen.

När man får köra fina, fräscha och moderna bussar blir det alldeles särskilt trevligt.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.