Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Johan Sebastian och Vännäspolitiken


Ligger och vilas av en skiva Bach som jag inte hört på mycket länge.

Efter förra veckans lägerliv har det varit två dagar fulla av politik. Gårdagen fylldes av diverse inläsning före och efter kommunstyrelsen, där vi bland annat tackade nej till att köpa det  vackra stationshuset för 1,7 miljoner.

Den här dagen startade för min del med fröjd och gamman på Folktandvården 0720. Sedan blev det kommunstyrelsens arbetsutskott och på eftermiddagen första träffen för budgetberedningen där alla partier är representerade.

Efter 1700 blev det en träff med (nästan) alla gruppledare och Johan Söderling. Efter höstens turer i Vännäs lokala politik har kommunalrådet försökt förbättra informationen, vilket han ska ha heder för.

Man får också säga att alla företrädarna för den f.d. Alliansen försökt göra det bästa av situationen. Även om uppdelningen som uppstod efter samverkansavtalet mellan S och C består vid borgerlighetens gruppmöten och FP, KD och M numera har gemensamma månadsmöten så är vardagens samarbetsklimat och anda på "god Vännäsnivå". Det odlas ingen ovänskap.

Vi vill ha invånarnas bästa för ögonen, fullgöra våra förtroendeuppdrag så bra vi förmår och ha så roligt vi kan under tiden.


Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.