Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Katter med M i pannan

På väg hem från dagarna i Lycksele träffade jag Tryggves syskon. Alla sa att han var sötast, men Tryggve behagade hålla till någon annanstans när jag var i fototagen.

Jag tycker att den här kissen var tillräckligt söt. Positiv framtoning.

Hela bunten hade ett tydligt M i pannan. Det var nästan så att man hade kunnat tänka sig att ta hand om någon av dem. Tyvärr sätter det lite spretiga livet, allergin och frun stopp för det.

Här såg det lite mer mullefunket ut. Man kunde nästan tro att han fått veta att deras mamma faktiskt blev överkörd idag. Som tur var har de just så pass nått åldern då kattlivet fungerar även utan mamma.

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Skiddi

  På en tillställning, ett annat liv utsattes jag för tillställnings värds makabra framställan som följer, scenario: han kommer in i rummet som var fullt av folk hållandes 3 kattungar i nackskinnet i en hand å ett hagelgevär i den andra utropandes”nu ska jag gå ut och skjuta de här ungarna, å på gravstenen ska det stå att Mexan inte ville ha en enda”

  Jag blevo på detta sätt kattägare sent en sommarnatt…liksom två andra personer.

  Jag var en lycklig kattägare ( flera flera år innan min svåra pälsallergi behagat uppenbara sitt fula anlete)–ända fram tills en bil abrupt ändade hans liv. Han hette Turbo.

  Detta sista, som enda info till dem som på allvar tror att jag är en rabiat katthatare för att jag föredrar kattpiss/skitfri tomt =)

 2. Jan Nilsson

  Svar till Maria Skiddi (2011-06-17 22:56)
  Det var också ett sätt att ge bort katter. 🙂
  Nu kostar ju katter pengar, det gjorde de Aldrig i min ungdom. Inte vanliga i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.