Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Som innan julafton

Med central julmusik om honom som är julens huvudsak (på stereon som snart hade varit veteranklassad om den varit en bil) har jag ikväll fått vila mig en massa medan hon som fortfarande är på nedersidan 50-strecket klätt granen. Lite har jag hjälpt till, men det är försumbart. Det känns som dan före dan.

Hittills har jag till hundra procent handlat julklapparna i Vännäs. Eller, det kanske var en födelsedagspresent när jag tänker efter. Hur som helst, jag har gjort det lokalt, utan parkeringspengar. Ska jag in någon dag till Umeå innan jul blir det nog pendeln. Fast det är osäkert, jag jobbar även den 23:e.

Ett oväntat julbord blev det också här på slutet, likaledes lokalt. Jag tror det var ännu bättre än det dittills bästa. Återkommer nog till det.

Nu ska jag bjuda henne som idag jobbat mer än jag på något gott.

 

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.