Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

 Den stora utmaningen

Från mobilen

 Det var väldigt roligt att ta del av arkitektelevernas och deras rektors idéer och syn på Vännäs möjligheter. Nya infallsvinklar kan vara så oerhört berikande.  För några av oss blev det några intensiva timmar med många samtal och aha-upplevelser. Även några bekräftelser som gjorde åtminstone mig väldigt glad.

Det finns möjligheter att snygga upp vårt samhälle med inte allt för horribelt dyra insatser. Det finns dolda värden att ta fram och förädla. Tolkar jag några (S)-politiker rätt kommer man nog att vara med på tåget när det gäller att sälja fastigheter framöver. Det Måste nämligen byggas lägenheter i Vännäs.

Det Stora utmaningen arkitekterna såg? Järnvägen! Kommunikationsstrukturen och kulturarvet som delar samhället mitt i tu. Här talar man om tydliga överbryggningar som måste göras för att få ihop Vännäs två halvor till en helhet. Mobilbilden visar att det behövs.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.