Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Samtal med SKL:s boss


Innan kvällen i Örebro var all hann jag få ett litet samtal med Anders Knape, SKL:s ordförande. Ämnet var en angelägen fråga för en av ”mina två hemkommuner”. Vi hade samma uppfattning och jag hoppas att hans tolkning av regeringens intentioner är korrekt. En av mina målsättningar med kvällen var en pratstund med aktuell minister, men han var inte närvarande. Hoppas på morgondagen.

Träffar som Sverigemötet och andra partiers liknande sammandrag är inte bara galej och envägskommunikation. Det kan också bli tillfälle för småfolket att bära fram saker till de stora elefanterna. För de riktigt små kommunerna som är långt från medianstorleken kan det vara ovärderliga tillfällen att ge bilder som annars kan ha svårt att komma fram.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.