Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Chef och diverse


Borta bra, men hemma bäst. Just hemkommen till Fågelstigens gemytliga snöhögar inser jag att jag borde läsa handlingarna till torsdagens Barn- och utbildningsnämnd. Det blir dåligt med tid fram till torsdag. Sen skulle jag gärna också läsa tidningen Chef som dumpit ner, där fanns en det en del intressant.

Men, i morgon lär man vara trött hur som helst, så en god natts sömn tarvas nog för att man ska göra någorlunda rätt för lönen. Ska bara snabbtitta på Agenda på SvtPlay. En av mina favoritvänsterpartister tycks tycka att programmet var moderatpropaganda så det lät ju riktigt lovande. 🙂

De mål jag hade med dagarna på Sverigemötet är hyfsat uppnådda. Jag nådde inte hela vägen de personer jag hade tänkt komma i samspråk med, men det blev kanske ändå bättre. Vilken verkan samtalen nu kan ha. Jag är i alla fall glad över beskeden. Förutom dessa saker och den generella informationen bjöd dagarna också på en riktigt glad överraskning som jag hoppas ska falla ut väl för många någon gång under våren.

Nu blir jag mest tjänsteman igen.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Isak

  Huruvida du gör rätt för din lön och andra ersättningar är
  in så lätt att veta. Nu är vi ju inte så bortskämda med
  Moderaternas transparens när det gäller redovisning av
  sina inkomster. Och nog är man generösa med att skicka ut folk och bo och äta gott på sina träffar, runt om i värld-
  en. Har tidigare uppmärksammat dig på att trots att det är
  dåliga tider så reser politikerna mer än vanligt. Och inte är dom blyga med att försöka bräcka varandra vem som har åkt längst.

  Herr Nilssons engagemang tyder på att han nog kommer att
  kandidera på nytt inför näst val. Nu gick ju inte så bra
  och jag vet inte heller hela analysen. Dessutom har både
  Riedl och Elisabeth varit riktigt aktiva. Att döma av antusiasmen på Sverigemötet så kommer det att bli betyd-
  ligt tuffare att få folk att ställa upp än förra gången för
  då hade ju ni en del nya saker att komma med.

 2. Jan Nilsson

  Svar till Lisbet Olofsson (2012-03-21 10:39)
  Ja, jag borde nog satsa lite på det. Hade varit skönt med några lata dagar. Jag är ganska duktig på att vara lat, bara jag får tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.