Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Väldigt bra ändå

Från mobilen

På morgonen var det alldeles väldigt vackert att köra ”geschwindtvägen” till Bjurholm. Ett litet sportlovsavund kom farande, men avfärdades snabbt. Det blir lite mer gjort när det är sportlov, även om man inte är rektor för grundskolan och även om förskola, fritids och SFI är igång. När det blir lov runtomkring kan det normalt bli lite mer tid till de lite mer långsiktiga funderingarna.

Även utan sportlov och även om det duggar överraskningar även denna vecka och många andra kan njuta mer av vintervackerheten så känns det riktigt bra att vara norrlänning och västerbottningen när det ser ut så här. (OBS, parkerad bil och frigående fotograf)

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2013-03-06 10:24)
    Kunde annars se ut som ett rattfoto. Fast den skarpsynte ser p-platsen öppna sig till höger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.