Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Skördetid

En partivän frågade idag om jag slutat blogga, men så var det inte tänkt i alla fall. Det har bara inte funnits tid. Det har varit mer än fullt upp ett tag och fortsätter så en period till, som det ser ut.

I veckan står tre politiska kvällar i almanackan. Det är ett par för mycket för en hyfsat sysselsatt fritidspolitiker, men det är framför allt jobbet som tagit sitt och lite till. Både nära och fjärran. Mycket känns väldigt roligt och spännande, kommer kanske tillbaka till en del av vad som är på gång.

Några kvällar har gått åt till helt andra saker. Att ha ett äppelträd var en barndomsdröm som omsider gick i uppfyllelse och vårt äppelträd levererade verkligen i år. Hade vi 12 äpplen i fjol så fick vi nog närmare 1200 i år.

IMG_1665.JPG

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.