Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Tyst aktivitet


En intensiv arbetsperiod har gjort att jag varit ovanligt tyst några veckor. Även politiken har till stor del fått stryka på foten. Det är både ett och annat jag fått släppa och stå över.

Vi står på flera sätt i något av en brytningsperiod på min arbetsplats. Vi jobbar för högtryck med saker vi utfört tidigare, men det är även nya saker på gång.
En ny stor tjänst – Stöd och matchning – sjösätts nu i december hos Arbetsförmedlingen och vi på Eductus ska vara med och leverera den, inte bara i Umeå. Vi har sökt, hittat och söker fler nya drivande medarbetare som vill vara med och bidra till att andra kan få möta positiva och efterlängtade förändringar i livet. Vi har även sökt och delvis hittat de nya lokaler som behövs. Allt det här känns både meningsfullt och roligt, men har också varit mycket krävande.

Under året är det meningen att vi även ska börja leverera en KOMVUX-utbildning som vi hoppas ska bli en av de jobbsäkrare med olika utgångar till ett växande område. Här hoppas vi på intressanta samarbeten, några redan inledda, med duktiga bransch-, utbildnings- och myndighetsmänniskor.

Man hinner inte allt, börjar jag långsamt inse. Och det är nog inte färdigprioriterat än.
Hoppas kunna börja finnas här igen, ibland.

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Andreas Holmberg

  Gott nytt kyrkoår! Såg att det firades på Ytterstfors – kul att du inte släppte och stod över där (väl?)! Jag minns en advent då Ulla Lundmark lekte på dåvarande orgeln vid spel av ”Gå Sion” och fick mej att inse att man inte behövde spela exakt som det stod i (Sionstoner-)noterna.

  God fortsättning!

 2. Jan Nilsson (inläggsförfattare)

  Hej du, detsamma!
  Halvsläppte, du får kolla vad det betyder. 😉

  Det måste ha varit tidigt. Har aldrig upplevt att du som organist känt dig obrottsligt tvingad av noterna. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.