Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nazismens avskyvärda tryne


Trodde aldrig jag skulle behöva uppleva att nazismen dök upp igen – och så pass frekvent. Hörde i veckan om en person i min hemkommun som skulle rösta på ett visst riksdagsparti – eller nazisterna.
Ja, de är färre än makterna som promotar dem vill få oss att tro, men jag förstår ändå inte hur man kan ge dem sin röst.

I detta riksdagsparti kommer det fram person efter person med dubbla engagemang eller nazistiska sympatier. Ja, de är en liten minoritet och de som avslöjas rensas ut, men om det vore en, två eller fem i vårt avlånga land vore det illa nog.

Vilka kommer du att ge din framtidsröst?

Politiker som hyllar eller skämtar provokativt med nazismen.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   När människor i ena ögonblicket klagar på att nysvenskar inget gör och i andra att de tar jobben, då har man en hyfsad indikation på att hudfärgen är problemet. Dem kan man finna här och där.
   Nazister hittar man inte varje dag. Det parti där man idag tydligen har återkommande problem med detta är SD. Judefrågan verkar också ha svårt att försvinna från delar av ledningen, trots att partiet nu är Israelpositivt. Det är inte alla europeiska systerpartier.
   Med detta sagt vill jag på intet sätt rasist- och naziststämpla alla som tror att SD:s lösningar och helhet är bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.