Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Rättsövergrepp mot jägare


Industrimannen och jägaren Karl Hedin som på lösa grunder och lövtunna indicier fick löpa medialt gatlopp för påstådd illegal vargjakt borde stämma många.

Nu har hon som anmält honom erkänt att hon fabricerat alltihop.
Vilket annat brott hade fått igång en sån polisinsats och motiverat så kränkande bilder på en odömd, handfängslad människa? När det gäller förberedelse till terrorbrott tycks beviskraven ligga väldigt mycket högre.

Om de nya uppgifterna visar sig stämma hela vägen; Markera, kära rättssamhälle. Mot medier och en del egna företrädare.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/VbabzW/huvudvittne-i-jaktharvan-kring-miljardaren-karl-hedin-backar-mina-up

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Olle

    Var och lyssnade på honom ,och man tror inte det är sant. Och nu har åklagaren satt prestige i att sätta dit honom till varje pris enbart för att behålla sin ”trovärdighet”. Detta kommer att sluta med en rejäl nota för staten. De har jagat honom värre än värsta mördaren. Titta bara på Martin Timells fall också där tidningar och press gått ut och dömt honom i förtid, nu har han gått fri och ska så bedömas enligt lagen.
    Sen vad han gjort eller inte gjort vet ju ingen mer än han själv och det påstådda offret.Vet att Karl är emot vargar men är övertygad om att gå från att tycka illa om till att skjuta dom där är steget långt.För att inte gilla är än så länge inget brott, men dit samhället är på väg så vet man aldrig. Det är nog snart olagligt att ifrågasätta klimatalarmister också.Staten kommer att tala om vad vi får tycka, vi är en bit på väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.