Om Josefin

Om att vara dödstrött men rätt lycklig

Hej, hej.

Så var nöjespatrullerandet över för den här helgen, och undertecknad ligger hemma i sängen igen. Är dödstrött men rätt lycklig, för i vanlig ordning har det varit en toppenhelg.

Innan jag och Evelina vinkade adjö till varandra för någon timme sedan hann vi snacka om det där med att det oftast kan kännas lite trögt och segt och grått och trist till en början när man är ute på jobb, men att man när man kommer hem ändå alltid känner att man ju har haft hur roligt som helst. Vad detta beror på kan jag inte svara på, men så är det i alla fall.

Sparar allt skrivande till i morgon och ska i stället försöka sova nu, men först ger jag er… några trattiga bilder från min mobiltelefon! Håll till godo.


Ett pissprov från i fredags natt när vi slutat jobba. Eller så var det bara en
välförtjänt öl, jag minns inte så noga.


Två sköna lirare på promenad.


En charmig liten butik (inuti den charmiga butiken gömde sig dock en
mindre charmig halvtimmeslång kö).


www.piggfotograf.se

4 kommentarer

  1. Evelina

    Jag ser ut att vara dubbelt så stor som dig, hoahihi. Och det ser sjukt oskönt ut att sova på metallhandtaget, men det var ju faktiskt rätt okej under rådande omständigheter!

  2. Josefin Isaksson

    Svar till Emma says style, love & rock and roll. (2009-07-26 09:00)
    Trist att du var tvungen att jobba. Men det blir ju säkerligen en festival även nästa år, och då kanske det dessutom är bättre väder. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.