Om Josefin

Om nippriga och neurotiska människor

Hej, hej.

Ska ta hand om Anna och Roberts katter i veckan, och därför ville de komma förbi här med nyckeln till deras lägenhet och samtidigt se hur jag bor. Först sa jag blankt nej till deras påhitt, eftersom det för bara några timmar sedan såg ut som att någon löpt amok med en pansarvagn här inne. Sedan kom jag på att det faktiskt är på tiden att jag städar, och att det är självklart att mina kompisar ska få se hur jag bor, så därför gjorde jag ett ryck och hann precis färdigt innan de kom (hann visserligen inte diska, men jag varnade åtminstone för att det luktar ond bråd död i mitt kök, och de sa att det inte gjorde något).

Jag tycker ju verkligen fruktansvärt synd om övernippriga och neurotiska människor som vägrar släppa in sina vänner och bekanta bara för att det är litet rörigt. Till den kategorin människor hör även sådana som kommer på ens födelsedag och säger "Du tycker säkert att presenten är löjlig, jag visste inte vad jag skulle köpa, så jag har sparat kvittot om du vill byta den mot någonting annat. Jag blir inte ledsen! Du får byta!".

Förutom att städa har jag även hunnit tvätta, samt besöka morsan för att prata om pompösa gubbjävlar som vi hatar. Det är ett av våra favoritsamtalsämnen, så det bidrog till att det blev en mycket trevlig söndagsafton.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Erika som aldrig läser bloggar ;)

    Så rätt! Ja folk i det här avlånga landet verkar verkligen lida av städmani! Själv hatar jag att städa och jag spyr på folk som säger att de har stökigt hemma också kommer man dit och det är hur prydligt som helst!!! Vilket skämt alltså!

    Låter mysigt snacket med mamman.. blev nyfiken på vilka gubbar ni hatar? 🙂

  2. Lena S

    Ja, herregud, det där är Rutans och mitt bästa samtalsämne också! Alltså pompösa gubbjävlar…

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Lena S (2009-07-27 21:06)
    Fantastiskt! Vi borde träffas och prata allihop någon gång. Då kan jag lära dig nya bloggen också, samtidigt som vi sitter där och hatar alla grottgurgel 🙂

  4. Josefin Isaksson

    Svar till Erika som aldrig läser bloggar 😉 (2009-07-27 01:48)
    Åh gud, du har så rätt! Hatar också människor som säger så. Sjukt störande.

    Kan nog inte tala om vilka gubbar vi hatar. Åtminstone inte just nu. Men fortsätt gärna att hålla dig uppdaterad – en dag kanske det dyker upp en liten lista med namn. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.