Om Josefin

Om Clara och Dracula

Hej, hej.

Jag blev lite förälskad idag. I Clara. På något sätt är vi så olika, hon och jag, men är samtidigt så himla lika. Jag tycker hur som helst att hon var en fantastisk och härlig person, och hon har i sanning all rätt att kalla sig just Underbara Clara.
 

Efter intervjun stapplade jag runt på stan en stund, och det kryllade av sådana där rosförsäljare. En liten tjej sprang efter mig in i MVG-gallerian och tryckte en ros under näsan på mig och sa:

– You very beautiful!
– Thank you, svarade jag och försökte se så vänlig ut som möjligt samtidigt som jag försökte fly.
Sedan frågade hon:
– You Dracula?

Sådana frågor är inte alltid så lätta att svara på, så jag skrattade bara och gled uppför rulltrappan. Hur som helst väldigt roligt, tycker jag. Kanske är det för att jag ser ut som Dracula som jag inte har någon pojkvän?

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Elin

    Jag måste hålla med dig om Clara, den bloggen får en alltid på bra humör. Den är så bohemisk och mysig.
    Din blogg är faktiskt också väldigt bra, jag har försökt förstå hur du gör det. Så att man kanske själv kan få lite inspiration. Men jag måste nog ge upp. Antingen har du ett mer spännande liv än mig, eller så är du bara duktigare på att beskriva det. Hur ser planerna ut för vidareutbildning? Om du nu har tänkt bli journalist när du blir stor? 🙂

  2. Limpan

    hahahahahahahahahaha, jag dööör.. tack för att du bjuder på dig själv!! Förresten så bör du ta det som en komplimang, fatta hur mycket brudar den heta dracula fick! Om du nu är den kvinnliga versionen så kommer potentiella pojkvänner att stå på rad.. dom kanske inte bara vågar ta första steget.. kasnke du borde börja bitas på krogen..

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Elin (2009-07-28 14:15)
    Tack, du är då för rar 🙂 Brukar läsa din blogg, och den är helt klart underhållande, så lägg absolut inte ner. Jag tyckte till exempel väldigt mycket om det du skrev om din bror.

    Börjar faktiskt äntligen känna mig sugen på att plugga, så om ett år eller så är det förhoppningsvis dags för mig att bli journalist ”på riktigt”.

  4. Josefin Isaksson

    Svar till Limpan (2009-07-28 15:42)
    Får väl hoppas att det är som du säger. Tänkte ett tag att jag skulle hugga tandställningen direkt i halsen på den lilla tjejen, men det kanske är lika bra att spara det till helgens utgång i stället, hehe. Be afraid. Be very afraid.

  5. Elin

    Nä ärligt talat är nog min brist att jag aldrig uppdaterar bloggen annat än om jag är riktigt sur på nåt 😉
    Blir det Strömbäck då eller något mer fancy, typ Sundsvalls journalistutbildnig?
    Själv har jag nog tänkt söka mig till Strömbäck nästa år, när pappan kan vara hemma med knodden och mamman kan få göra karriär ett tag 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.