Om Josefin

Om rockabillykvällen på Scharinska

Hej, hej.

Jösses Amalia vad det var roligt på gårdagens Tiki Party på Scharinska! Träffade massor av trevligt folk, såg en schysst modevisning, dansade mig sjöblöt till bandet och pimplade en och annan öl.

Här får ni förfesten i bilder:

Jag har aldrig varit någon stjärna varken på att sminka mig eller fixa hår (ögonskugga – vad fan är det, liksom?). Kan inte skylla på det min uppväxt med två bröder som fes mig i ansiktet hela dagarna i stället för att lära mig att göra inbakade flätor, eftersom Lovisa till och med har fyra bröder och inte heller hade någon som kunde lära henne sånt. Och hon är ändå en jätteduktig på sånt där, till min stora lycka och glädje. Hon säger att det handlar om träning, och så är det nog. Hur som helst. På bilden ovan fixar hon mitt slitna hår samtidigt som hon pratar med sin vän Sadaf på telefon.

Fixa och greja.

Done and done!

En snygg tjej. Jag känner henne.

Lovisa är inte bara duktig på att göra folk fina i håret, hon är även ett tekniskt geni som kan få igång ett Guitar Hero (på senaste förfesten var vi fem personer som inte lyckades).

Efter ett tag dök även Kristoffer upp. Han kommer från Luuuuleee. En gitarr hade slut på batteri, vilket sög litegrann.

Lovisa hade bara ätit morötter och dipp på hela dagen, så jag tryckte ett paket Cheerios i famnen på henne som hon fick äta. Det är lite knapert just nu. Inga flingor syns på bilden, men intressanta bildtexter är ju A och O, så jag delar med mig av informationen i alla fall.


"Om man vill ha nåt skoj, i geggamoj, så slår man en signal. TIll en kul reptil, en glad krokodil, som är så snäll och rar. Kriiiiiistoffer! Krokodil."
Minns ni det programmet? Helt lysande signaturmelodi.

Strax efter klockan tio började vi bajka in till stan.

Jag fick åka på pakethållaren på min egen cykel. Det är vad jag kallar vardagslyx.

Men i Hagatunneln valde jag att knalla. Jag minns alltför väl den där gången då Disa och Viktor cyklade rätt in i betongväggen.

Sedan blev det mörkt. Åtminstone för mörkt för min mobilkamera.

Titta vad fin hon är. Fast inte så synlig.

 

Sedan bidrog mörkret till att det inte blev några fler bilder. Så att Höken, Elias, Anna och Åberg dök upp finns inte dokumenterat. Inte heller finns det några bilder på den trevliga arrangören Sarah eller på den snygga och rara tjejen med orange-rött hår och ring i snoken (jag är så pinsamt jävla dålig på namn, förlåt), mina och Lovisas toalettbesök, bandet, dansandet eller modevisningen.

Tack tack i alla fall. Det var en jätterolig kväll.

3 kommentarer

  1. Lovisa

    Och jag säger: ”Lägg inte upp bilden på mig där jag är mitt i en rörelse och ser helt skev ut”, och du säger ”Nej sjääääälvklart inte Lovisa!”. Hah!
    Tur att man har självdistans (och att jag ser hyfsat bra ut på övriga bilder så folk fattar att jag inte är mongo)….

  2. Ylva

    Åååååååååååh Gin, jag vill också gå på Scharre med er!!!!! Ni var så himla fina, jag vill göra fjortishjärtan hela natten <3

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Lovisa (2009-08-22 23:31)
    Sorry, hun! Kom visst ihåg att jag lovat att inte lägga upp en bild som du inte gillade, men jag trodde att det var en annan och inte den där. Det var inte för att jävlas, jag lovar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.