Om Josefin

Om ett öga som smakar asfalt

Hej, hej.

Läste just kommentaren till inlägget nedan, där någon skrivit att mitt öga smakade asfalt. Fantastiskt kommentar. Hade jag haft något att lotta ut hade jag kört en tävling – "Vad smakar Josefins öga?" – och så hade bästa svaret vunnit. Men nu har jag ju inte det. Skulle kunna skänka bort en låda med skräp till vinnaren, men det tror jag inte skulle vara en så värst uppskattad vinst. Ibland är det synd att man inte är en sådan där bloggare som får en massa saker hela tiden, som man sedan kan skänka bort. Det är liksom ingen idé för företag att skicka saker och kläder till mig, för ingen vill ändå veta var jag köpt min tröja. *sJuNgEr*

 

Efter att jag slutat på Privatmarknad, efter en lång dag av bokningar av bröllopsannoser som aldrig ville ta slut, ägnade jag en timme åt att förbereda VK ung-mötet. Sedan kom nykomlingarna i redaktionen, som jag och redaktör Marie valde ut i början av sommaren, och fick skriva på avtal och lyssna på när jag pladdrade på om hur man ska bete sig när man är ute på jobb, samt lite annat som jag tror att redan de vet.. Sedan kom övriga redaktionen och så hade vi möte. Mycket trevligt, även om jag nog lät lite förvirrad och ouppstyrd i vanlig ordning. Men sånt där brukar ju reda ut sig när man blir lite varm i kläderna, och jag tror att det kommer bli en ypperlig höst.

2 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Svar till J (2009-08-25 08:43)
    Hmm. Jag vet inte riktigt. Innan jag flyttade hade jag ju en hel del skräp som jag ville bli av med, typ ett salt- och pepparkar i form av två grisar som satte på varandra samt några böcker om Hare Krishna. Nu har jag inte så mycket skräp längre, tror jag, men jag kan ju alltid rota lite på vinden skapa en överraskningslåda åt dig. Intresserad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.