Om Josefin

Om försvunna fotknölar

Hej, hej.

Det är en vanlig dag på kontoret. Jag har producerat bröllopsannonser. Druckit kaffe. Gått igenom autogirolistor. Druckit kaffe. Svarat i telefon. Druckit kaffe.  Ätit panerad fisk. Druckit kaffe. Suttit i växeln medan den ordinarie växelhäxan ätit lunch. Druckit kaffe. Svarat på mail och skickat korrektur. Druckit kaffe. Lärt mig att göra Svenska kyrkans annons. Druckit kaffe.
Malins fotknölar har mystiskt försvunnit på grund av hennes svullna gravidfötter, och Victoria har liknat fossingarna vid en kassler. Min chef Catharina har lärt mig att ställa in mitt skrivbord och min stol så att jag ska sitta bra och undvika kontorsråtteskador, och jag sitter nu därför ungefär en centimeter från golvet. Jag har sjungit egenkomponerade sånger om hur jag hämtar olika pärmar och dansat en dans som går ut på att jag drar upp mina byxor, med hög midja, ända upp till brösten.
Det är en vanlig dag på kontoret och allt är väldigt bra. Och jag har druckit mycket kaffe idag.
Punkt.

4 kommentarer

  1. Gugge

    Tack för beskrivning av din dag, men aj vad mycket koffein du tar in. Tar du mjölk i kaffekoppen? Det kan vara snällt mot både mage OCH tänder. Fortsätt blogga JoseFIN. Kjaaam

  2. Elin

    Du får tipsa din kollega med kasslerfötterna om stödstrumpor, alternativt att be chefen att få ligga i en divan på jobbet. Kontorsråttejobb är döden för svullna gravidfötter märkte jag på kommunväxeln. Men nu är jag en lycklig arbetslös/soon to be föräldraledig så nu mår fossingarna så mycket bättre. (Inte så konstigt då de får ligga i högläge de stunder jag inte går på dem)

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Gugge (2009-08-26 18:08)
    Äsch, jag överdrev faktiskt. En hel del, dessutom. En dålig ovana jag har 🙂 Brukar bli ungefär tre koppar om dagen, och ibland tar jag faktiskt mjölk i. Kram på dig, Ugglan!

  4. Josefin Isaksson

    Svar till Elin (2009-08-27 18:04)
    Härliga tips, jag ska hälsa kasslerfoten det första jag gör i morgon. Och det där med divanen ska jag ta med chefen, den skulle passa utmärkt bland alla skärmväggar, brevknivar, sunkiga kaffekoppar och post it-lappar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.