Om Josefin

Om två bråkiga bröder och en festlig bok

Hej, hej.

I går sa killen till höger att jag såg ut som Jay Leno innan jag opererades. Snubben till vänster väckte mig klockan åtta i morse genom att ligga en decimeter från mitt huvud och trycka i sig ostkrokar, titta på en dansk barnfilm och bara skratta åt mig när jag gurglade det högsta jag kunde att han skulle hålla käften (nattandställningen, ni vet). Men de är fina ändå, mina brorsor.

Fredagskvällen spenderade vi på en vietnamesisk restaurang där vi käkade god mat och drack öl. Sedan gick vi bara hem och surrade. I kväll vankas det utgång med Disa (som flyttade till Stockholm i går) och Johanna. Förfesten blir antingen i Johannas studentkorridor eller i Disas lägenhet i Vasastan. Gissar på att vi kommer hamna på någon bajsklubb dit mina kära brudar vill gå, i stället för på något sunkigt hak, typ Carmen, dit jag vill gå. Men såna där saker brukar ju ordna sig, och det blir nog en rolig kväll.

Hittade förresten boken ovan i farsans bokhylla för en stund sedan. Undra sa flundra när han kom på att den här boken var ett måste i samligen… 
Ska fråga när han och Anna kommer hem från sin promenad till Tantolunden.

4 kommentarer

  1. lisa

    Sitter här & väntar, jag brukar inte kommentera bloggar,
    men måste bara säga att du är jädra bra. Har varit inne & läst tiotillfem & andra som fotar alla söta kakor de äter, tar suddiga artsy bilder osv. Insett att jag hatar det, fortsätt med det du gör!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.