Om Josefin

Om en skyltsöndag i Vännäs

Hej, hej.

I väntan på att plattången ska bli varm tänkte jag bara ge en snabb uppdatering. Lycksele var ljuvligt, och jag frossade i min släkts historia och gamla bröllopskort från tidigt nittonhundratal. Mer om det senare, dock.

Har bara lite ont i halsen nu, och det är skönt. Morsan och Göran stökar fram en sen frukost där nere, och efter att vi tryckt i oss något ska vi på loppis på Vegaskolan (tror jag), och sedan på skyltsöndagen här i Vännäs. Verkar dock kallt ute, så jag gissar på att jag kommer försöka smita hem och kolla på repriser på teve i stället.

8 kommentarer

  1. oi!mannen

    loppis? ja, visst var man där o fyndade, allt om det står i bloggen (ja, min förståss) men det var glest i folkhopen på själva samhället och inte samma hit som tidigare. tacka (ja får oxå) vet jag 1970talets skyltsöndag det var något som dagens generationer aldrig kommer att få uppleva oavsett vilken ort i norrland de än bor i!

  2. Hallon? Hur faen är det med dig karl?

    Lite halv tråkigt kanske att kolla dansbandskampen ensam. Vi får faen se repriserna tillsammans eller nått. Haha. Miss you. =p Tjooo

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Hallon? Hur faen är det med dig karl? (2009-11-30 14:04)
    Ja, det får vi banne mig göra 🙂 Jag tar för givet att du, liksom jag, hejar stenhårt på Torgny Melins efter deras fantaaaaastiska version av 800 grader.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.