Om Josefin

Om två helgkvällar

Hej, hej.

Lucky 13 i går var verkligen fantastiskt roligt. Jag var där och betraktade och gjorde små intervjuer fram till strax efter klockan tolv, då jag kände mig färdig, och sedan unnade jag mig ett par öl och dansade, snackade, skrattade och njöt av musiken. Drog till Scharinska i sällskap med Ylva, men väl där träffade jag även många andra vänner och bekanta. Typ Anton, Bella med pojkvän, Barbaskägg, Loppan med flera. Mycket trevligt. Tack till alla snälla snälla läsare som berömde bloggen, förresten. Blir verkligen så himla glad (men lite generad) när ni kommer fram och surrar med mig.

Ylva sov över hos mig, och när vi vandrade hem i natten poserade vi vid ett coverbands minibuss som står parkerad längre ner på gatan där jag bor. Vi var på efterfest med dem en gång i Hemavan, och det finns lite att läsa om det äventyret här.

Just nu sitter jag och skriver och kollar med ett öga på Vid din sida på fyran. Älskar att den filmen visas två gånger i halvåret. Har sett den ungefär trehundrasjuttofyra gånger och jag gråter varje gång. Sjukt ball man är. I övrigt i kväll har jag bara spenderat kvalitetstid med mig själv. Slagit in julklappar, tittat på folk som nuppar i teve på sexan, sovit och shoppat på OK/Q8. Har sett ut ungefär som nedan, och visst är det väl lite imponerande att det är exakt samma smink som jag smetade på mig i går?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.