Om Josefin

Om en tåpp’n-skiva

Hej, hej.

Ligger på hemmakontoret och summerar nöjesåret och ser lite tärd ut (se bild).

Är fruktansvärt trött och är sekunder ifrån att rulla ihop mig till en blonderad liten boll och bara börja dregla och snarka, men efter att ha sökt på mitt eget namn i nätarkivet i dag och läst igenom allt roligt jag gjort och sett det här året känns det åtminstone inte helt omöjligt att få ihop en liten sammanfattning inom en timme eller så. Kolla vilka krokiga fingrar jag har, förresten. Skönt att man inte är en person som har komplex över sådana knäppa saker.

Innan jag fortsätter måste jag bara berätta att jag fick en skiva som jag köpt av min kompis Gustaf i går. Vindicate This! heter hans band. Spana även in den fantastiska teckningen som Gustaf ritat åt mig. Snart kommer förresten han och hans tjej upp och hälsar på, och det ska bli helt underbart att träffas igen. Har saknat honom hur mycket som helst! Jävla idiot som gått och blivit en spiddekaugepåg.

 

2 kommentarer

  1. bbb

    Önksar dig ett riktigt Gott Nytt År!

    Samtidigt vill jag säga att jag är imponerad över att du låter en desertör till Skåne fortfarande få ta del av ditt liv. Hoppas Gustaf inser hur högt du skattar honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.