Om Josefin

Om att inte vara den husliga typen

Hej, hej.

"What’s new and good in life", kanske ni undrar. Det brukade i alla fall min härliga lärare Bjerre fråga oss i Sam Text och Media när det begav sig. Hur som helst så är det inte alls så värst mycket som är new and good i mitt liv just nu, men jag har åtminstone lyckats ro ett projekt i land ikväll. Och håll hårt i hatten nu…

Jag har bakat. Semmelbullar så fula att bara en mor kan älska dem. Men jag sa att jag skulle baka, och sedan gjorde jag det också, och det är faktiskt hur stort och fantastiskt som helst. Jag är ju verkligen inte den husliga typen, liksom. I morgon kommer Anna, Robert, Nick, Fjanton och Sarah och fikar, och det ska bli hur trevligt som helst.

Tänkte pallra mig till gymmet i morgon klockan sex, så det kanske är bäst att släcka ner allt nu. Sedan så håller vi alla tummar och vidriga små tår så att jag inte försover mig.

5 kommentarer

  1. André

    Bjerre har jag också haft som lärare eller det kanske var vikarie på högstadiet. Nån gång 91-93 damn im old 😀

  2. Carina

    Hej!

    Såg i ett av dina inlägg att det fanns Britney dockor på ÖoB. Jag har en dotter som tycker om Britney, så jag undrar i vilken ÖoB butik dessa dockor finns?

    Tacksam för svar.

    Mvh

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Carina (2010-02-18 15:13)
    Hejsan! Britneydockorna hittade jag och mina kamrater på ÖB på Västerslätt i Umeå i somras. Har dock ingen aning om de fortfarande finns kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.