Om Josefin

Om fina presenter

Hej, hej.

Har verkligen haft en fantastiskt rolig och trevlig helg, och nu ligger jag i sängen och känner mig helt lycklig och äckligt sprudlande glad. Dels var firandet med mina vänner i går hur härligt som helst (white trash tacos, Captain Morgan och en massa stök med världens bästa människor) och sedan var även middagen i kväll med morsan, Göran, brorsan och hans tjej Amanda helt sjukt trevlig.

Ett stort och hjärtligt förresten för alla gratulationer som ramlat in på Fejjan, via sms, kommentarer, telefonsamtal och i jobbmailen. Jag blir helt varm i själen. Ni är så fhimmelens fina.

Här får ni några bilder från mitt lilla födelsedagskalas i kväll. Till exempel på pizzan med quornfärssås med basilika och rostad vitlök, fetaost, paprika, färska champinjoner, rödlök, babyspenat och västerbottensost som jag gjorde.

Och  på Göran när han skruvade upp gardinstänger och fixade med saker som jag inte klarar av själv.

Och på den här gamla telefonhyllan som jag nu har vid sängen och som doftar jättegott av teakolja sedan Göran slipat till den och oljat in den åt mig. Jag har förresten en extremt ful lampa vid sängen, det är jag väl medveten om.

Och på de fina tulpanerna och vasen jag fick av mamma och Göran. Och på mina nya köksstolar som jag fick av Göran. Det är hans pappa som tillverkat dem och jag tycker att de är helt underbara. Måste bara klä om sitsen.

Och på min bror, som egentligen inte alls vill vara med i bloggen. Men eftersom han fisit mig i ansiktet under hela min uppväxt tycker jag att jag kan skita fullkomligt i hans önskemål om att inte synas. Vi hade det förresten väldigt roligt som vanligt. Dansade som gruvarbetare och sådant.

Och på den underbara och fantastiska takkronan som jag fick av min högt älskade mamma. Se så svart, pampig och ljuvlig den är!

Lite svår att fotografera bara. Men den är verkligen hur grym som helst, I love it.

Fick förresten fantastiska presenter av mina kompisar också. Till exempel en liten, rosa dammsugare att ha till tangentbordet av Lovisa, en skitsnygg kaffeburk, läppbalsamoch leopardmönstrade hårspännen av Bibi, Mandomsprovet, Sista natten med gänget, ett gäng tepåsar och ett fjärdedels vitkålshuvud av Anton (såklart liksom), boken Hanteringen av odöda från Jens och Dexter säsong två av brorsan och Amanda. Är helt sjukt nöjd. Tack, tack och tack!

4 kommentarer

  1. maja

    okej, för det första -grattis i efterskott!
    för det andra, kul med så mkt bilder på hur det ser ut 🙂
    för det tredje, hur klarar du av att ha den klockan vid sängen, den låter ju skitmycket. Jag har en likadan, den får stå i köket…
    för det tredje, är det mimmi pigg på dammsugarn också? isf har vi likadana där med 😛
    och för det femte, hanteringen av odöda har ett tilläggsslut, när du kommer så långt, som man kan läsa efter slutet i boken, och det finns i en novellsamling av ajvide som heter pappersväggar.

    mja, ungefär så.
    Hej.

  2. Jessica

    Hej, och grattis i efterskott!
    Följer din blogg då och då, trevlig läsning och kul med lite bilder. Undrar över lampan du fick, den är hemskt lik en som jag funderar på att beställa. Om det är samma lampa slår jag till på en gång. Kanske oartigt, men kan du fråga din mor om den är beställd från Ellos? Vore jättesnällt.. och upplysande, hoho.

    Hoj!
    /Jessica

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Jessica (2010-02-23 10:34)
    Hoj, hoj och tack för en fin kommentar och för gratulationen!

    Nu har jag hört med min mor, och lampan är tydligen köpt på Elkedjan på Ersboda. Vet inte hur den från Ellos ser ut, men den är säkert lika grym.

    Ha det fint!

  4. Josefin Isaksson

    Svar till maja (2010-02-22 11:01)
    För det första – tack! 🙂

    För det andra – kul att du gillade bilderna, ska försöka bli bättre på att fotografera mitt liv.

    För de tredje – klockan står bara där för att den är snygg, har inte ens ett batteri i den, hehe.

    För det fjärde – det är inte Mimmi Pigg på dammsugaren, den är liksom bara helrosa. Testade den igår och det var väl lite si och så med uppsugningsförmågan, men den är ju söt i alla fall 🙂

    För det femte – stort tack för tipset!

    Ha det gött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.