Om Josefin

Om fantastiska frippor

Hej, hej.

Åh, vilken fantastisk dag! Rolig och härlig med massor av sköna bönor som Sarah gjorde urtjusiga frisyrer på och som Camilla sedan plåtade. Först hängde vi på salong Sax, där Sarah jobbar, och sedan i hennes lägenhet där det plåtades miljöbilder.

Just nu sitter jag hemma i mjukisbrallor, men med samma frisyr som Sarah gjorde på mig i förmiddags. Den innehåller bland annat löshår som ser ut som värsta råttsvansen och en gigantisk blomma, och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så fin i håret som jag är i dag. Tack Sarah, du är helt fantastiskt duktig på det du gör.

 

Okej, ett skepp kommer lastat med en miljard bilder från dagen…

 

14 kommentarer

  1. Lovisa

    Haha! Jag gillar bilden där det ser ut som jag druckit för mycket! Snygg pose med himlande ögon… 🙂
    Jag har en bild där du är galet fin förresten, ska lägga upp den senare idag. Eller imorrn….

  2. Jenny

    Hej,var kan man bli sådär fin i håret, och var har ni hittat alla läckra klänningar? Jag blir allt lite avis på hur fina ni är!

  3. Josefin Isaksson

    Svar till Jenny (2010-04-20 14:32)
    Du kan bli lika tjusig i håret om du går till Sarah, som menar på att det inte finns ett barr i världen som inte går att tämja 🙂 Hon jobbar på Sax på Renmarkstorget i Umeå. Vet tyvärr inte vart alla andra införskaffat sina klänningar, men min kommer i alla fall från Daisy Dapper i Stockholm, som jag varmt kan rekomendera! En underbar butik där man får det bästa och trevligaste bemötandet i hela världen. Finns även på nätet: http://daisydapper.com/

  4. Josefin Isaksson

    Svar till Daisy dapper (2010-04-19 20:09)
    Hej och tack så mycket! Gud vad roligt att du skriver 🙂 Är så himla nöjd med klänningarna jag köpte i din superfina butik förra veckan, och jag sprider ordet här uppe i den norrländska urskogen om vilket fantastistk bemötade jag fick. Var överlycklig när jag knallade hem efter att ha hängt hos er i två timmar och provat varenda klänning i hela butiken, har aldrig varit med om något liknande. Jag kommer tillbaka, var så säker på det. 🙂 Massa kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.