Om Josefin

Om ett stort misstag

Hej, hej.

I går på krogen kom det fram en kille till mig när jag skulle köpa en öl. Han verkade trevlig och såg väldigt bra ut, men var lite för full för min smak, men vi pratade i alla fall en stund. Han sa, gång på gång, att jag var den vackraste tjejen på hela stället och att han ville komma och sitta med mig och mina kompisar. Han snackade kirunamål, och berättade bland annat att han arbetar som snickare. Perfekt, tänkte jag, som blir helt helt knäsvag av norrbottensdialekter och är ett stort fan av arbetarkillar. Sedan begick han tyvärr ett misstag lika stort som Elisabet Höglunds hår… Han sa att mina "tissar såg hårda ut". Ja, på riktigt! Tissar! Hårda! Man tror liksom inte att det är sant, men han sa verkligen så!

Då gick jag ju så klart därifrån och tyckte att han var den största jävla tönten i hela världen. Ett hett tips är att inte säga så till en tjej, och det borde dessutom vara spöstraff på att använda ordet tissar (jag kräks lite i munnen bara av att skriva det). Förresten är tjejer för det mesta väldigt mjuka, och så även deras bröst. Ja, om de inte har sillisar föstås, men hur många har det? Suck, stånk och stön, liksom.

2 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Svar till Dan Hammarström (2010-04-26 21:31)
    Tack själv! Kom ju som värsta inkräktaren och kände typ inte en käft på festen, men kände mig ändå så sjukt välkommen och hade hur roligt som helst 🙂 Kanske ses igen någon gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.