Om Josefin

Om en krasslig tjej med storslagna valborgsplaner

Hej, hej.

Jag har varit lite risig i veckan och haft ont i halsen sedan i måndags, men i dag bröt helvetet lös på riktigt. När jag vaknade höll huvudet på att explodera av skallebank och jag lät som någon slags transsexuell Gollum när jag försökte prata, så det blev till att stanna hemma. Jag känner mig som den sämsta sortens människa när jag inte jobbar, och jag får alltid så fruktansvärt dåligt samvete. Tycker liksom att man inte ska känna efter så mycket. Men fan alltså, i dag gick det bara inte. Dog liksom inombords av tanken på att vingla fram på cykeln i motvind och sedan sitta med huvudvärk och kraxa i telefonen med eventuellt gnälliga kunder fram till klockan fem. Lika omöjligt kändes det att cykla upp till sjukhuset för att gå till tandläkaren, så jag fick tyvärr avboka tiden.

Det konstiga är att det här är tredje gången i år som jag känner mig så risig att jag måste vara hemma. Vad fan, liksom! Jag är ju aldrig sjuk! Nu håller jag tummarna för att febern jag har för tillfället ska försvinna under natten så att jag kan jobba som planerat i morgon. Mest för att inte lämna mina kära arbetskamrater Tolou, Kakan Kakansson och Britt i sticket, men även för att det valborg, och jag har storslagna planer som jag inte gärna skippar.

I morgon är det exakt ett år sedan jag flyttade in i den här ljuvliga lägenheten som jag älskar så mycket. Då var jag relativt nyopererad, klotrund i nyllet, konstant hungrig och gick runt med en tång i handväskan så att folk skulle kunna klippa upp käklåset för att rädda mig om jag eventuellt skulle kräkas, och det var bara jag, morsan och Göran som kånkade och bar lådor och möbler. På kvällen drack jag en öl med sugrör hemma hos Anna och Robert, och sedan blev det hemgång. I morgon vill jag därför gärna ha lite roligt, och planen ser ut som så att jag först ska hem till Anna och Robert och grilla och förfesta, och sedan ska jag, Lovisa och Hanna (och förhoppningsvis även Camilla och Jimmy) på rockabillygalej på Droskan. Har verkligen sett fram emot det här, så jag kommer med största sannolikhet att börja snorböla om jag är lika dålig i morgon som jag varit i dag.

 

6 kommentarer

  1. bbb

    Jag hoppas verkligen att du inte fått det jag råkade ut för. Efter fyra veckor dras jag fortfarande men hosta och slem varje morgon att det tar en halvtimme extra att komma igång…. Håller tummarna för att det är bättre imorgon och att du får en jättefin helg!

  2. ahha gollum :P

    Hej, du måste ju komma på droskan! Det är ju ett halvår till nästa rockabilly party! Kom i vilket fall som helst.. lite ren sprit tar död på de flesta bakterier! Kram en hemlig beundrare

  3. Marre

    Nu är ju jag en väldigt nyfiken liten själ… Jag har länge undrat: vad är det för operation du har genomgått? Har märkt att du då och då nämner den, men inte vad det var för.

    Krya på dig!

  4. Josefin Isaksson

    Svar till Marre (2010-05-01 21:14)
    En rätt stor käkoperation som går att läsa om i arkivet från april och maj 2009. Där finns även en fantastiskt tjusig bild på mig som nyopererad, klotrund och ful 🙂

  5. Josefin Isaksson

    Svar till ahha gollum 😛 (2010-04-29 23:42)
    Det blev Droskan, och spriten tog åtminstone död på bakterierna tillfälligt. Lät dock som en sliten åttiofemårig tant mest hela kvällen, men det är sådant man får ta, antar jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.