Om Josefin

Om en rolig valborgsmässoafton

Hej, hej.

Valborg var superduper, och i dag känner jag mig som en glad åttioåring.
Först grillades det hemma hos Anna och Robert med en massa trevligt folk, och sedan kom även Lovisa och mina tvillingar dit och då blev vi lite kackliga (blir väl så när man inte ses så ofta) innan det var dags för oss fyra att dra till Droskan. Natten ägnades sedan åt alkohol och massa dans, och när jag sedan ramlade ut ur taxin och in i huset där jag bor bjöd min granne och hans kompis på nattamat och vi satt på golvet i min lägenhet fram till klockan fyra och pratade om hur det är att bo i Umeås mest lyhörda hus. En mycket fin kväll och natt.

 

Mina tvillingar Elin och Hanna hemma hos Anna och Robert.

Anna, den ljuvligaste kvinnan jag känner.

Jag och fina Jessica.

Elin och öl’n.

Lovisa och Hanna.

Tjejen med den höga frisyren, Lovisa med den fina rosetten och Flät-Hanna.

Johnny and the Roccos.

Fröken Nöt och Fröken Stök.

5 kommentarer

  1. Lovisa

    Haha. Alltså min lugg var ett misslyckande! Den såg bra ut hemma i alla fall… Och man kan ju undra varför jag ska kisa med ena ögat på varje bild, också… Anyways… Kul kväll!

  2. Lovisa

    Haha. Alltså min lugg var ett misslyckande! Den såg bra ut hemma i alla fall… Och man kan ju undra varför jag ska kisa med ena ögat på varje bild, också… Anyways… Kul kväll!

  3. Josefin Isaksson

    Svar till hilda (2010-05-02 00:20)
    Hej! Jag gör den helt själv, och jag är så sjukt stolt över att äntligen ha lärt mig hur man gör, haha. Tidigare fick min vän Lovisa alltid fixa håret på mig, men efter lite träning är det kalasenkelt att fixa själv.

  4. Josefin Isaksson

    Svar till Lovisa (2010-05-01 22:00)
    Haha, äsch, jag tycker att du var jättefin som vanligt. Tycker att det är att ta i att luggen var ett misslyckande, den var bara lite… vild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.